keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Pikkujuttuja

Taas viikko hiljaiseloa (=opiskelua) Jyväskylässä lähes takana, enää huominen iltaluento ja viikonlopun viettoon ;) Olisipa kiva sää, niin saisi taas kuvailtua!
Ollaan lenkkeilty, tutustuttu uusiin ihmisiin, ääniin ja juttuihin, leikitty ja riehuttu, katsottu telkkaria, opiskeltu ahkerasti...
...ja otettu päivätorkut, useampanakin päivänä :)
Sona on parin viikon sisällä kehittänyt itselleen hupia eteisen peilistä - joko olen ollut tylsää seuraa opiskellessani tai sitten peilissä todella on jotain erityisen jännittävää, sillä Sona käy useasti päivässä kurkkimassa peiliin! Se nostaa etutassunsa peiliä vasten, joskus yrittää tassulla jopa vähän raapia tai tunnustella ja tuijottelee ihmeissään peiliin :D Kuva on kännykän kameralla otettu, joten laatu on mitä on, mutta saa nyt kelvata:

Sona ei vaikuta katselevan itseään, vaan johonkin muualle. En ole vielä kyykistynyt katsomaan, että mitä peilistä tuolta korkeudelta näkyy, mutta ehkä vielä uteliaisuuksissani tutkin asiaa :D No, siiseli viihtyy ja tuntuu pitävän peiliin tuijottelua hauskana juttuna, joten mikäs siinä - kunhan ei vaan raavi peiliä, siitä en tykkää ;)

Nyt tarkkana, telkkarissa on KOIRIA!

"Enjoy the little things,
for one day you may look back
and realize that they were the big things."

Näin tehdään!

Ps. Sona näki, kun aikaisemmin hain kynsisakset hyllystä, nyt se on viimeiset puolitoista tuntia nukkunut niin tiukalla kiepillä kuin mahdollista...ei toki ollenkaan yritä vältellä kynsienleikkuuta? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti