maanantai 25. helmikuuta 2013

Tuusniemen ryhmänäyttely 23.2.


Lauantaina 23.2. suunnattiin matka Tuusniemelle. Pari vuotta sitten paleltiin lähes kolmenkymmenen asteen pakkasessa, tänä vuonna onneksi ei ollut kuin muutama aste pakkasta ja sisällä hallissa oli ihan mukavan lämmin :)

Ennen kehää piti taas jännittää...
Tuomarina oli hollantilainen Jo Schepers, jolla olen joku vuosi takaperin käyttänyt Flicka-englanninsetterin. Herra käsitteli settereitä silloin tosi kauniisti, ja samoin nyt chihuahuoita! Ymmärsi pentuja, ja kävi ihan kyykkyyn matalaksi, jotta ei säikyttelisi pieniä. Mukava, rento tuomari! :)




 Sona käyttäytyi heti reippaammin kuin viikko aikaisemmin Jyväskylässä :) Touhusi innokkaana kehän ulkopuolella, mutta rauhoittui ravaamaan ja seisomaan kehässä - ihana pentu! Varmuutta ja kokemusta tarvitaan tietysti lisää, mutta ylpeä sai fiksusta pennusta olla :)

Nyt kun vielä handleri ehtisi nopeammin reagoimaan ja monitoimisi ensin hihnan piiloon ja sitten polven tai molemmatkin maahan... Pitää opetella tätä kirppua nyt kunnolla handlaamaan!

 Arvostelu näytti tältä: "8 months. Very good looking young bitch. Very good in type. Good total look. Good rounded head and well placed ears. Dark round eyes. Very good neck. Good topline and tail. Straight legs and good feet. Good coat and condition. Well shown. Good mover. Very promising."

Tuloksena aivan mielettömän hieno PEK-1 VSP-pentu! Arvostelukin on aivan ihana!
Kyllä kannatti lähteä :)
Tämä olikin sitten Sonan viimeinen pentuluokkakäynti, sillä 28.2. Sona täyttää 9kk ja siirtyy siis junioriluokkaan. Kevään näyttelyitä jo suunnitellaan... ;)

ROP-pentu Siruliinun Magnificent Illusion
VSP-pentu Duppy Zahara Sun
tuomari Jo Schepers
Onnelliset! :)
Lopuksi vielä palkintoposeeraus :)

 Ps. Ihana Nomi oli hienosti AVO ERI-2! Viimeinen serti jäi vieläkin saamatta...aijai...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti