perjantai 14. maaliskuuta 2014

Jyväskylä KV 22.2.14

Jyväskylän "kotinäyttelyyn" oli pakko tietysti suunnata, vaikka tuomari oli aivan arvoitus. No, me otetaan nyt ilo irti, kun toukokuun loppuun asti päästään nuorten luokkaan :D

Kehäsihteerikin huokaili Sonan suloisille korville… <3 :)

Tuomari tutki hampaat tarkkaan. Se ei haittaa, tässähän näitä on, sanoo Sona! 6+6 ja saksipurenta, täydellinen suu. Pöydällä Sona oli suht reipas, ei heittäytynyt aivan mahdottomaksi eikä pyöristänyt kovasti selkäänsä.

Liikkeessähän se on niin mahdottoman kiltti ja kuuliainen, hihna aina löysällä <3 Etuliikkeet ovat kovasti rauhoittuneet junioriluokasta, ei enää tepastele niin pentumaisesti vaan ravaa ihan nätisti.

Tuloksena oli EH, tuomari hakikin aivan eri tyylistä chihua kuin Sona, joten ihan hämmästyin, kun sijoituimme neljänneksi. Olisi pitänyt olla pienempi kooltaan ja kuonoltaan lyhyempi, no ei kiitos ;D 

Arvostelu:
"Kaunis pää ja hyvä kallo. Liikaa kuonoa. Kauniit korvat. Hyvä ryhti ja hyvät kulmaukset. Vielä hieman kevyt kokonaisuus. Hyvä häntä. Kapea takaa. Hyvät liikkeet."

Tuomarina oli ranskalainen Christian Leneuf, tuloksena siis NUO EH-4 ;)

Sona chin-kehää ihmettelemässä, olihan Nomi tietenkin mukana :)

Nomi esiintyi harvinaisen levottomasti, mutta malttoi se onneksi välillä ottaa kontaktiakin :D No ei, nätistihän se menee, vaikkei namit (taaskaan) maistuneet :)

Nomi oli hollantilaisen kasvattajatuomarin arvosteltavana 
VAL ERI-2, SA, PU-2, VA-CACIB -> CACIB! 
Jee, hyvä Nomi! :) Tämä olikin Nomin toinen CACIB Suomesta.

Arvostelu:
"4-vuotias. Hyvänkokoinen. Hyvä maskuliininen pää. Hyvä kallonmuoto. Hyvin pyöristyneet silmät. Silmät saisivat olla suuremmat. Hyvä kuono. Hyvä kaula ja ylälinja. Luusto saisi olla hieman elegantimpi. Ihanat tassuhapsut. Positiivinen liikkuja. Hieman pitkärunkoinen. Oikeanlainen turkki. Rungossa saisi olla hieman enemmän volyymiä."

 Huh, olipas pitkä päivä! Solmujalka vihdoin kotona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti