perjantai 7. maaliskuuta 2014

Kuvaähky

Vihdoin blogin parissa! Minuun iski "kuvaähky", kun kuvia alkuvuoden aikana kertyi kameraan ja koneelle hirveä määrä, mutta nopeasti niitä oli niin paljon, etten saanut yhtään kuvaa blogiin asti :D Nyt ruotsin lingvistiikan tentistä suoriutuneena alan paikkaamaan tätä aikaansaamattomuuttani. Löysin koneeltani tammikuun viimeisenä päivänä otetun kuvan, jossa Sona on näin tumpattu vaatteilla, eli kai sitä pakkastakin tänä talvena sitten oli? Ei ole viime päivinä siltä vaikuttanut!

 Plusasteet ei meitä puristele ollenkaan, mutta kyllähän tuota kurakeliä on nähty nyt ihan riittämiin! Sona ei tiedä kumpi on mälsempää, pakkanen vai kura - palelisiko pakkasesta vai kylmästä, roiskuvasta kurasta? Aktivointi sisätiloissa on päässyt taas kunniaan, kun pientä hörökorvaa ei ihan nappaa ulkona reippailu. Toki on ulkoiltu päivittäin, mutta se ei ole riittänyt tämän sisupussin energian purkamiseen!

Häh, minä muka energinen?

Tammikuulla päästiin Pieksämäellä muuttamaan kaksioon niin yllättäen, että muutto tuli meillekin aivan puskista. No, nyt olemme vihdoin pois muiden "nurkista" viikonloppuisin ja lomilla - ja toki isäntä palaa töihin Pieksämäelle valmistumisensa jälkeen touko-kesäkuussa. Sona on kotiutunut uuteen asuntoon oikein hyvin, ehkä aavistuksen enemmän kuuntelee rappukäytävän ääniä kuin Jyväskylässä? Uskoisin, että sekin menee ajan kanssa ohi. Yksinolokin jo luonnistuu uudessa paikassa kiltisti, Sona nukkuu ja kuuntelee radiota :) Tietysti lähteissä jätetään aina jotain pientä tekemistä!

Helmikuun ekalta päivältä löytyi kuvatodisteista meidän perusporukasta; Sona, Rölli ja Nomi olivat jälleen päässeet kameran eteen. Lähestulkoon joka viikonloppu nämä sankarit ovat päässeet leikkimään ja ulkoilemaan - ja voi miten ihanasti ne tulevatkaan toimeen!

Röllin söpöstelyä...

Sona ja Nomi ei jouda söpöilemään, pitää leikkiä! :D 

Nyt jo läähätyttää!

Mutta ei kun korvahapsuista kiinni vaan uudestaan!
Ps. Jollain ihmeellä Sona ei revi Nomin korvakarvoja, vaikka siltä kovin näyttääkin. Nomin tupsukorvat ovat pysyneet yhtä komeina koko ajan, vaikka Sona niitä imeskeleekin :D

Hömppä!

Hieman seesteisempi Nomi :) 

Rölli ottaa torkut!

"Maahan!"

Eijan uusista vilteistä tuli aivan ihana tausta valokuville :) Meillekin näin sievät viltit suloisilla kirsikankukilla!

Sona 1v 8kk


Nomsunen upeine korvakarvoineen…ja söpöine tassutupsuineen :)

Mallina olo alkaa väsyttää...




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti