tiistai 29. tammikuuta 2013

A day in the life of Sona

Ei jaksa, ei pysty!
Joskus minusta vaikuttaa siltä, että vaikka itse olen todella aamu-uninen, Sona on vielä kymmenen kertaa aamu-unisempi! Parhaimmillaan se mönkii useamman kerran takaisin sänkyyn ennen kuin pääsemme aamulla ulos asti :D

Kun mittari näyttää -29,9 on liian kylmä. Aivan liian kylmä.
Onneksi Sona ulkoili pakkasesta huolimatta reippaasti - vaatteina villapaita, takki sekä fleecetossut.
No mutta onhan se aikamoisen suloinen! 

Viime aikoina Sona on harrastanut puruluiden "varastamista" Rölliltä, mutta eräänä päivänä Sona sai "lottopotin" mukaan kotiin - uuden lelun! :) Sona saa nykyään vähintään toisen päivän ruuistaan joko tästä uudesta tai Kong-lelusta - ja selvästi nauttii! Kuvissa menossa aamupala - kas kun sanat "nälkä" ja "ruoka" saavat kuitenkin aamu-uniseen koiraan vauhtia ;)


Mietin, että kehtaako tätä seuraavaa kuvaa julkaista ollenkaan, mutta menkööt - kyseessä oli sentään vaatekaapin tammisiivous! Sona oli ensin ahkerana avustajana, sittemmin työnjohtopuolella...bongaa koira!
Ps. Sain karsittua peräti kaksi muovikassillista vaatteita!
Sarjassamme Rölliltä mukaan napattuja luita... Joka päivä Sona kaluaa puruluita - se ei itse asiassa ole vielä (*koputtaa puuta*) kalunnut mitään kiellettyä.
Kaverin puruluut, parhaat puruluut! Maistuu erinomaisesti ;)
Välillä on päiväunien aika...
<3
Pallot ovat edelleen Sonan mielestä huippuja! Erityisesti isäni ja Samppa ovat kunnostautuneet pallopeleissä. Sonaa kuulemma on ihan mahdotonta harhauttaa - aina se aavistaa mihin suuntaan pallon potkaisee ;)

Näyttelyseisontaa ja -ravia on treenattu ahkerasti oikeastaan päivittäin, kun hurahdin ilmoittamaan Sonan Jyväskylän ryhmänäyttelyn lisäksi Tuusniemen ryhmänäyttelyyn! Olin niin vakuuttava, että sain Annelin ja Nomin suostuteltua mukaan ;) Nomin näyttelyt ne vasta jännittäviä onkin, pikkumies on sertiä vaille valio!
Sona 7,5kk <3 Love it!
 Tämä kuva oli pakko laittaa - katsokaa nyt noita kauluskarvoja! Mikä pörrö! :D
Hieman jo silmät luppaa, tästä joutaa jo nukkumaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti