perjantai 11. lokakuuta 2013

Chihuahuoiden Erikoisnäyttely 6.10. Pertunmaalla

Meidänhän piti pitää näyttelytauko ainakin marraskuun Jyväskylän näyttelyyn asti, mutta kuinkas kävikään... Huomasin, että Sonan leikkauksen lääkkeiden varoaika menee umpeen juuri ennen chihuerkkaria, joten tottahan Sona oli sinne ilmottava! :D Lisäksi pystyimme olemaan avuksi ja otettiin Sonan kasvattajalta matkaan mukaan Huli (Duppy Vanilla Sky), jonka olin luvannut handlata. Äitini halusi lähteä mukaan chihuja katselemaan, joten Samppa sai tällä kertaa jäädä kotiin. Meidän kehät alkoivat mukavasti vasta puolilta päivin, joten saimme nukkua aamulla ihan hyvin :) Pertunmaalle oli parin tunnin ajomatka, jonka koiratytöt nukkuivat takapenkillä bokseissaan. Olin hieman huolissani, että kehät saattaisivat mennä päällekkäin, mutta onneksi sain Hulille vara-handlerin sovittua viime hetkellä näyttelypaikalla ja lopulta itse asiassa ehdinkin viemään sekä Sonan että Hulin kehään.

Sona odottaa kehään pääsyä :)

 Chihujen määrä oli tietysti aivan valtaisa ja nuoria lk narttuja oli peräti 13 kappaletta! Tuomarina oli ruotsalainen Lisa Molin, joka teki huolellista työtä koko pitkän päivän. 

Nälkäiset Duppyt rivissä :D
(Duppy Quick Love, Duppy Quick Trick sekä Duppy Zahara Sun)

Takalajat vähän hassusti, mutta Sona käyttäytyi kyllä tosi hienosti ja poseerasi kiltisti tuomarille :)

Sonan kauhu eli tuomarin tapaaminen pöydällä meni myös mukavasti, Sona ei jännittänyt niin että olisi pyöristänyt ylälinjaansa tai pyristellyt vastaan. Kiva juttu :) 


Seisotuskuvat Sonasta jäi hieman vähiin tältä reissulta, mutta tässä kuitenkin poseerausta tuomarille.


"Erinomainen tyyppi ja kokonaisuus. Ultrafeminiininen narttu. Hyvä koko, todella suloinen pää ja ilme. Hyvin asettuneet korvat. Hyvä purenta. Hyvänmuotoinen leuka. Erinomainen kaula. Pitkät kupeet. Erinomainen häntä. Riittävä luusto. Hyvin kulmautunut. Hyvä turkki, hienot tassut. Liikkuu erittäin hyvin. Suloinen temperamentti."
ja tuloksena NUO ERI :)

Suuresta kilpailuluokasta ei tullut sijoitusta, mutta olen kyllä tosi tyytyväinen ihan sileäänkin ERI:in ja Sonan näyttelykäytökseen, varsinkin näin hienolla arvostelulla :) 

Sitten kehään Hulin kanssa...

Huli oli aivan "liekeissä" päästessään kehään :) Se oli tosi reippaana ja iloisena, ihana handlattava! Tuloksena NUO ERI-1, SA, PN-2 ja SERT :) Onnea Marika!

Näyttelypäivän yksi ilo oli tietysti tavata chihututtuja ympäri Suomea. Yksi mieleenpainuvimmista oli nähdä pitkästä aikaa Hilma eli "Sona kakkonen" (Duppy Secret Recipe, om. Iina Koro), joka on Sonan emän toisesta pentueesta. Kävimme katsomassa tätä pentuetta Marikalla aikanaan ja rakastuin tähän pieneen Sonan kopioon, joten oli ihanaa nähdä Hilma hieman kasvaneena.
Kaverikuvakin otettiin :) On samaa näköä, mutta on eri näköäkin tytöissä!

Molemminpuolista ihmettelyä :)

Hulin kanssa jäätiinkin sitten odottelemaan vielä kiertopalkintoja, sillä Huli oli sekä Vuoden 2013 Pk Nuori että Vuoden 2013 Pk Nuori Narttu :) 

Sonaa jo vähän väsytti pitkä näyttelypäivä... :)

Lopuksi Huli palkintoineen. Miten hieno juttu!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti