sunnuntai 17. marraskuuta 2013

17.11. Jyväskylä KV

Myrskyvaroituksista huolimatta meidän auto suunnattiin tänään Pieksämäeltä Jyväskylään ;) Kyllä tunsi ajaessa, että tuuli ottaa autoon normaalia enemmän, mutta tiellä pysyttiin ja se lienee pääasia. Lk chihunartut alkoivat vasta klo 12, joten mukavasti saatiin nukkua pitkään ja sitten ilmestyä näyttelypaikalle. Tuttu ja turvallinen Paviljonki oli näyttelypaikkana yhtä mukava kuin ennenkin!


Tuomarina oli tällä kertaa kroatialainen Nikola Smolic, täsmällinen mutta hieman kyllästyneen oloinen herra! "Kai teidät nyt sitten on pakko sijoittaa" oli kuulemma ollut hänen kommenttinsa urospennuista, joten voitte varmasti kuvitella loput :D Minun tuurilla meidän luokka oli jälleen suuri, kahdeksan nuorta narttua! Sona-sporttimalli näytti lähinnä silakalta muiden chihujen joukossa :D Me tullaan varmasti perässä, massahan tulee ajan kanssa…toivottavasti joskus!

Lisäksi Sona keksi jännittää pöytää, jälleen kerran, ja vetää ylälinjan kaarelle. Tässä kuvassa ehkä parasta pöytäseisontaa tältä päivältä. Lattialla oli kyllä huomattavasti parempi. No, treeniä ja näyttelyvarmuutta lisää vaan! Heti huomenna Valorinteelle chihutapaamiseen ja kissa--- ei vaan koira pöydälle! 

Käyttäytyminen oli kyllä Sonalta täysi kymppi, ei mitään valitettavaa! Iloinen esiintyjä :)

Arvostelu:
"Correct size. Nice skull, good expression. Correctly angulated both ways. I would love to see straighter topline. Moves well."
ja tuloksena NUO ERI :)




 Lisäksi osallistuttiin Sonan kanssa Duppy lk-kasvattajaryhmään, joka oli toinen kunniapalkinnon kera :) Onnea Marika!

Sitten alkoi väsyttää mokomat kauneuskilpailut ja piti päästä shoppailukierroksen ajaksi salamatkustajaksi… Kätsyä olla pieni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti