keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Pääsenkö mä varmasti mukaan?


Tänään otimme varaslähdön viikonloppuun, pakkasimme tavarat Jyväskylän asunnollamme ja hurautimme Pieksämäelle, kotipaikkakunnallemme :) Aloitettuani pakkaamisen, pieni siiseli alkoi kuitenkin huolestua silmiinnähden! Joutuisiko se jäämään yksin kotiin? Kun kannoin ensimmäiset kassit eteiseen, Sona kipitti istumaan kassien viereen - aivan kuin ilmoittaakseen, että hän lähtee sitten myös mukaan. Ajattelin rauhoittelevani pentua laittamalla sille valjaat päälle, mutta kuten alla olevasta kuvasta näkyy, valjaat eivät helpottaneet pienen koiran ahdinkoa.



Kassit eteisessä lisääntyivät, mutta siiseli oli edelleen huolissaan! Sonan onneksi se kuitenkin pakattiin mukaan ja se pääsi vielä mukaan musiikkikauppaankin :) Sitten pentu otti hyvät nokoset matkustusboksissaan autossa. Kotona Pieksämäellä Sona auttoi ahkerasti kurssi-ilmoittautumisteni kanssa...

Nää kurssitko valitaan?
 ...ja hoiteli laadunvalvontaa omassa blogissaan :) Lisäsimme sivuille myös muutamia uusia kuvia ja teimme pientä hienosäätöä.


Mukelon päivän kruunasi metsälenkki sekä illanvietto koirakavereiden kanssa, mutta nyt sekä pieni koira että blogin kirjaaja ovat niin väsyneitä, että kertoilu jää huomiseen :)

Joko nyt levätään?

Hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti