maanantai 17. syyskuuta 2012

Seurallinen sunnuntai

Touhukkaan sunnuntaipäivän kuvasatoa ja kuulumisia ehtii päivittää näköjään vasta näin maanantai-iltana!

Sunnuntaiaamu aloitettiin kuitenkin sukanvedolla ;)


Tänne se! komentaa Sona
Aamutouhujen jälkeen lähdimme tervehtimään englanninsetteri Flickaa, jonka Sona on jo kerran aikaisemminkin tavannut. Minun tehtäväni oli leikata Flickan kynnet, jonka ajan Sona odotteli kiltisti autossa. Ensimmäisellä kerralla Sona purisi ja haukkuikin Flickalle, mutta tällä kertaa Sona vain ujosteli pitkäjalkaista setteriä :D Flickakin oli niin innoissaan pennusta, että sekin varmasti hieman jännitti pientä pentua. Kamera jäi valitettavasti autoon, mutta otetaan varmasti joku toinen kerta mukaan :)

Flickan luota jatkettiin Elsan (http://perropandilla.blogspot.fi/) ja elukoiden luokse :) Siellä Sona tapasi ensimmäistä kertaa kissan lähietäisyydeltä! Doris-kisu oli hurjan kiinnostunut Sonasta (mietti varmaan et voiko tuo edes olla koira? :D) eikä Sona pelännyt Dorista ollenkaan. Pentu nuuskutteli ja heilutteli häntää innoissaan, ei ollut moksiskaan :) Hieno juttu! Elsan Soda-bordercollieta ja Linka-mixiä piti puolestaan vähän jännittää, ihan murista ja haukahtaakin, mutta heti kun niitä ei pentu enää kiinnostanut, niin ei Sonakaan enää niitä hermoillut. Hyvää kokemusta siis Sonalle!

Koira vai rotta?

Doris kokeilee...
Mitäs tökit? Sona ihmettelee
Vahingossa tuli otettua yhteiskuvakin...
Sona, Soda & Linka
Linkaa peräti vähän kiinnostaa, et mikä tuo kirppu oikein on :D
Kyläilyn jälkeen saatiin Samppa mukaan ja suunnattiin metsään - tällä kertaa Tuopunkankaan eräpolulle. Sää oli aivan ihanteellinen! Sona kulki reippaasti mukana, mutta pääsi välillä syliin katselemaan maisemia korkeammalta, ettei lenkki olisi liian rasittava. Reilu tunti vaellettiin metsässä rentoutumassa, ihanaa :)

Sonalla on hyvä suojaväri tähän aikaan vuodesta ;)

Pieni metsäneläin :)
Tuopulta jatkettiin vielä kaiken kukkuraksi moikkaamaan Eijaa ja Rölliä. Sonalla meni leikit ihan överiksi, se riehui ja härkki Rölliä ihan urakalla! Ihmeen pitkään Rölli sieti pennun tökkimistä, ihan siivosti sitten murahti, että kiitos riittää, kun alkoi spanielilla keittää. Sona ei kyllä millään olisi sitä uskonut, jatkoi vaan pusuttelua ja niin kuin Eija sen sanoikin, Sonan pää ja tassut olivat välillä melkein kokonaan Röllin suussa :D Pitihän sitä sitten ottaa poseerauskuva kaveruksista, kun kamera kerran oli mukana :)


Huhhuh! Rölli huokaa...ja Sona jatkaa touhuiluaan taustalla ;D
Kaiken tämän jälkeen Sona olikin sitten aivan puhki ja meillä vietettiin rauhallinen ilta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti