maanantai 8. lokakuuta 2012

Sisäkuvia sadepäivien iloksi

Nyt kun on taas opiskeluviikko saatu hyvin alkuun, voi palata muistelemaan meidän pidennettyä viikonloppua! Oikeasti meillä oli tosi tapahtumarikas viikonloppu, vaikkei se ehkä viikonlopun aikana otetuista kuvista ihan välity :D Sateen takia kamera on majaillut lähinnä sisätiloissa eikä ulkokuvia taida viikonlopulta olla yhtään. Tylsää!

Perjantai aloitettiin rennosti toipumalla opiskeluviikosta sohvalla televisiota katsellen ja ulos sateeseen haikeasti tuijotellen... Ryhdistäydyttiin me kuitenkin ja lähdettiin leikittämään Nomia! Näiden touhuja ja leikkejä voisi seurata vaikka päivätolkulla, mainiot kaverukset! :)




Chihu ja chin sulassa sovussa :)
Nomsunen

Siiseliasento!
Lauantaina viihdytettiin ja kaupunkilenkkeiltiin Lucy-chihuahuan kanssa, kuten sitten sunnuntainakin. Tytöt tulevat ihanasti toimeen! Lucy ei hätkähdellyt kaupungin ääniä, joten se oli juuri sopivaa seuraa Sonalle, jota vielä uudet äänet ihmetyttävät. Reippaasti kulkivat molemmat! :) Kuvia ei harmillisesti ole kummaltakaan reissulta...

Kaupunkilenkkeilyn jälkeen suunnattiin Eijan ja Röllin kanssa Metosniemen metsiin, löydettiinpähän näppärä lenkki! Pieni aavistus meillä molemmilla oli siitä, mihin polku mahdollisesti vie, ja helposti löydetttiinkin takaisin tuttuihin maisemiin. Ei edes eksytty - ihme, kun minä olen mukana! ;) Kamera ei ollut mukana taaskaan, pöh! :/ Tunti joka tapauksessa kuljettiin, tuulisilla paikoilla Sona pääsi tuulensuojaan takkini sisään (itse pyysi päästä lämpimään syliin), mutta metsän suojissa kulki reippaasti :)

Lauantai-illalla Sonaa järkytettiin viimeisellä rokotuksella eli rabies-rokotuksella. Hieman Sona kiljahti, mutta ei ollenkaan niin paljon kuin tehosterokotetta annettaessa. Rabies selvästi kutitti niskaa, Sona rapsutteli kiivaasti rokotuksen antamisen jälkeen, mutta unohti kyllä asian melko nopeasti. Ei onneksi tullut mitään oireita tästäkään rokotuksesta, joten jatkossa ne kaikki voidaankin sitten antaa kerralla.

Lauantai-illan ja -yön Sona harjoitteli äitini ja isäni hoivissa oloa, ja kaikki oli mennyt hienosti! Minä ja Sam nautittiin illasta kahdestaan...kyllä tosin oli ikävä Sonaa ja aamulla sännättiinkin heti pennun luo :)

Sona 18 viikkoa
Sona venyttelee huikean pitkiä koipiaan... :D
Sunnuntaina Sona sai taas jännitystä elämäänsä, se pääsi nimittäin Röllin mukaan kaverikoirakäynnille vanhainkotiin! Röllille paikka oli jo tuttu, mutta Sonaa jännitti - enemmän kuitenkin muut koirat kuin paikka tai ihmiset. Sona saikin seurailla tapahtumia Eijan sylistä minun ohjatessa Rölliä. Tarkoitus oli, että Sona vain kulkisi katselemassa mukana, mutta kas vain, eihän kukaan saanut pidettyä näppejään erossa somasta pennusta :D Siispä Sona kiersi hoitajien syleissä ja pääsi vanhusten rapsuteltavaksi. Kiltin rauhallisesti Sona suhtautui kaikkeen ja oli mielellään siliteltävänä. Tuleva kaverikoira siis kenties? :)




Loppukevennys... Sona sai maistaa kyssäkaalia!



Mutta eihän sen syömisestä mitään tullut - pentu vaan mukelteli ja imeskeli kaalinpalaa suussaan kunnes se oli miljoonana kappaleena olkkarin matolla! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti