tiistai 18. joulukuuta 2012

Lumi-iloa!


Sona pääsi eilen kyläilemään Nomin luona. Sisäpainien ja -leikkien lisäksi kaverukset pääsivät kirmaamaan vapaana Annelin pihassa, johon pienet tassut aurasivat useita uusia pieniä polkuja ;) Näiden kahden meno on välillä ihan päätöntä - hassuinta oli, kun molemmat loikkasivat juoksuhepulien lomassa umpihankeen ja sitten rämpivät kaulojaan myöten lumessa! Nomilla tuntui olevan hieman enemmän järkeä tämän suhteen, mutta Sona loikki kyllä tosi syvälle lumeen... Parhaimmillaan (vai pahimmillaan?) Sonasta näkyi vain hörökorvat ja häntä ;) Harmi, että oli pilvisen harmaata, mutta kuvia kuitenkin...


Kolmevuotias komistus :)

Nomin vuoro vähän tökkiä Sonaa ;)

Ja Sonan vuoro jälleen juoksuttaa Nomi umpihankeen :D

"Pysy nyt aloillasi" komentaa Nomi ;)

Onkohan Sona koskaan ollut ihan näin luminen? :D

Reippaasti umpihankeen vaan!

Hyvin pääsee, eikä edes palella, kun vauhti on niin huima!

<3

"Mites tässä näin kävi" tuntuu Sona ihmettelevän :)

Luminen oli kyllä Nomikin :)

Illalla kävimme vielä moikkaamassa Eijaa ja Rölliä :) Sonan ja Röllin leikit ovat enemmänkin puruluiden kuljettelua ja varastelua, pusuttelua sekä peräkkäin juoksemista - ihan hyvä, koska kaksikiloisen ja yli kymmenkiloisen painiminen voisi olla aika hurjannäköistä!

Tänään aion testata setterin järkevyyttä ja lähteä ulkoilemaan, edes vähän, Flickan ja Sonan kanssa! Flicka on aikaisemmin ollut niin innoissaan Sonasta, että vaikka Flicka ei hauku pennulle, niin Sonaa on jännittänyt, kun yli parikymmentä kiloa setteriä riehuu sen edessä :D Ehkä ihan ymmärrettävää pienen koiran perspektiivistä? Saa nähdä mitä tästä ulkoilusta tulee...ehkä tulen myöhemmin korjailemaan tätä tekstiä "En tiedä mikä hulluus minuun iski, mutta..." -muotoon, mutta toivottavasti ei tarvitse :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti