perjantai 23. elokuuta 2013

Tikit pois ja kevyttä kotoilua

Lauantaina 17.8. päästiinkin jo poistamaan Sonan tikit! :)

Leikkauksesta oli kulunut 12 päivää, suositeltu aika tikkien poistoon oli 10-12 päivää leikkauksesta. Haava oli edelleen siisti ja ajellut vatsakarvatkin olivat alkaneet jo kasvaa. Tarkasti kyllä oltiin vahdittukin, ettei Sona päässyt nuolemaan tikkejä eikä se loppujen lopuksi kovin kiinnostunut haavasta ollutkaan. Eläinlääkärisiskoni tuli kotiin poistamaan tikit ja Sona oli mukavan kärsivällinen siihen asti, kunnes olimme poistamassa viimeistä, alinta solmua. Piti ihan kiljaista, kun oli niin kamalaa :D No, minä uusin otteeni Sonasta ja saatiin hyvin viimeisetkin tikit pois. Haava ei vuotanut eikä tihkunut yhtään edes tikkejä poistettaessa eikä kyllä poiston jälkeenkään, kiva! :)


Tältä haava näytti heti tikkien poiston jälkeen. Hieman punoitusta, mutta se kuuluu asiaan. Aivan loistohienosti parantunut haava!


Pitääkin huomenna ottaa uusintakuvat, että pääsee vertaamaan miltä haava näyttää näin viikko tikkien poiston jälkeen! ;) 

Tässä muuten kuva tiistailta tai keskiviikolta, hieman näkyy haava kun klikkaa kuvan suuremmaksi! Siistiltä näyttää edelleen.


Tiistaina käytiin tervehtimässä Dandy-spanielia pitkästä aikaa. Vieläkään ei ystävyys oikein syttynyt cavalierin ja chihun välille, Sona kun ei ollenkaan nauti Dandyn seneraadeista eli yli-innostuneen koiran haukku- ja ulvontayhdistelmästä. Kyllä ne toisiaan sietävät, mutta harvinaisen hitaasti lämpenee Sona tälle spanieliherralle. Käytiin yhdessä kesäterassilla kahvilla, toivottavasti ei ollut viimeinen kerta tänä kesänä!
Dandy 8,5v!
 Tein Dandylle nopsan arkitrimmin, lähinnä tassujen ja korvien siistimistä. Lopputulos oli supersöpö! Veteraani-ikäinen spanieliherra on yhä reipas ja vilpas.

Sona olikin kovin rauhallinen loppuillan... :)


Loppuviikko meni pääasiassa rennosti ottaessa ja lepäillessä tulevaa syksyä varten. Minä testailin kameraa, Sona söpöili.




Kuvasarjana chihuahuan jättihaukotus ;) 






Rankkaa olla pieni koira, eikös? :D

Näin meidän aamutorkku valuu aamulla sängystään... :D


Tässä puolestaan vuorossa iltatorkut...



Pää tyynyn päälle, niin näkee sopivasti mitä telkkarista näkyy ;) 

Ei taida siiseli jaksaa kuitenkaan vahtia?

Suomen Tulli-ohjelmalla on Sonan tämänhetkinen lempparimainos, siinähän kuuluu ensin koiran nuuskutusta ja sitten vasta näytetään koira työssään. Sona tietää heti nuuskutuksen alkaessa, että kohta telkkarissa on koira ja se varautuu jo mainoksen alussa murisemaan kohta ilmestyvälle koiralle :D Hupsu!

Vuorossa päivälenkki sorsalammelle...odotellaan hissiä rappukäytävässä ;)

Ja Sonahan rakastaa lintuja! 

Unelma-ammattina lintukoira? :D

Leikitään! Sona pyytää...

Linnutkaan ei, harmi vaan, tajua leikkiinkutsua :D

 Yksi rohkelikko-sorsa seurasi meitä ympäri lammen ja sehän Sonaa ilahdutti :)

Söpöläinen <3


Sonalle hankittiin tällä viikolla uudet (kuulemma katu-uskottavammat?) valjaat edellisten, söpön pinkkien valjaiden nuhjaannuttua niin huonoiksi, että isäntäkin jo toivoi uusia valjaita käyttöön :D Siinä vaiheessa, kun mies huomaa tuollaisen epäkohdan, on äkkiä tartuttava toimeen! Ja eiks ookin hienot uudet "remelit"? ;)

Taas on joku pihavaris tähtäimessä... :D

Pääsiskö sitten eteisestä eteenpäin rappukäytävään?

Ja hississä ollaan näin kiltisti <3

Huh, uuvuttavaa lintubongausta!


Huh, nyt ei enää jaksa! :D

Tällaista meillä tällä viikolla :) 
Tänään ehdittiin jo sienimetsään kavereiden kanssa, huomenna lisää kenties kameran kera...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti