keskiviikko 28. elokuuta 2013

Vieraileva tähti laihdutuskuurilla

Sonan arki on palannut nyt normaaliin sterilointileikkauksen jäljiltä :) 
Vauhtia on yhtä paljon kuin ennenkin, mutta väsy iskee hieman nopeammin kuin ennen leikkausta...no, tällä liikunnan määrällä kunto kyllä palaa entiselleen nopsaan!

Suippokorvan leikkaushaavan jäljet näyttää näin viikko tikkien poiston jälkeen tältä...

 Eli vauhdilla paranee! :) 
Viiksivallu-Sona on tyytyväinen saadessaan rällätä ja riehua vapaasti!

 Sunnuntaina meidän laumaan liittyi pariksi viikoksi laihdutuskuurille "paksun paksu" chihuahua Lucy. Vasta 5,5-vuotias, mutta painoa enemmän kuin "laki sallii". Nassukin on alkanut jo harmaantumaan, sitä se ylipaino teettää, vanhentaa kovasti... Kunto on ihan nollassa, rauhallinen kävely korttelin ympäri on jo suuri urheilusuoritus. Kun siistin törkeän pitkät kynnet, helpottui kävely hieman, mutta painoa on silti aivan liikaa. Saa nähdä, mitä näin lyhyessä ajassa saadaan aikaan oikealla ruokavaliolla ja liikunnalla! Jos edes vähän saisi painonpudotusta alkuun... Luonteeltaan Lucy on kiltti ja rauhallinen, mutta hyvin "laiskan lotkea"! Tämä nukkuisi mielellään vaikka vuorokauden ympäri...

Lucylla on nyt aivan samat säännöt kuin Sonalla, ja sehän sitä ärsyttää - pitää ihan lenkkeillä, ja useamman kerran päivässä! :D Ruoka tarjotaan kahdesti päivässä ja se on puoli tuntia tarjolla, jos ei siinä ajassa maistu, niin sitten pitää olla nälässä seuraavaan ruokailuun asti. Muutamassa päivässä tämä on alkanut upota "aina ruokaa tarjolla"-politiikkaan tottuneeseen Lucyyn, ja nyt se jo syö ainakin vähän jokaisella ruokailulla.
Säkäkorkeudeltaan tytöt taitavat olla aika samaa luokkaa, mutta muuten aivan eri planeetoilta :D

Sona söpöstelee ilta-auringossa <3

Kaverukset


 Lucya ei taitaisi enää huvittaa kävellä... :D

Samppa piti Sonalle iltalenkillä pienet näyttelytreenit :)

Sona 15kk, muutama seisontakuva...



Näpsäkkä neiti! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti